Tabela sa sadrzajem upravljanja ljudskim resursima

Softver Enova pripremila je grupa stručnjaka. Najbolji dizajneri, programeri i testeri dugi niz godina neumorno rade na tome da bi proizvod dovršili do savršenstva. Njihova izvrsnost je u višegodišnjem bliskom poštivanju kupaca koji mogu čekati dvadesetčetvoročasovnu podršku sedam dana u sedmici. Svi se kupci koriste pojedinačno. Prijateljska i uska suradnja omogućila je razvoj softvera kako bi i on bio atraktivniji i još uvijek praktičan, tako da nema jednakih u IT prodaji.

Program Enova Kadry i platni spisak je softver koji efikasno podržava upravljanje korisnim kapitalom u bilo kojoj kompaniji. Uspijeva u uredima koji zapošljavaju od nekoliko do čak nekoliko tisuća zaposlenika. Ovaj program odražava složenu organizacionu strukturu kompanije sa velikom vještinom i efikasnošću. Softver udovoljava svim zahtjevima poljskog zakonodavstva. I kad je riječ o snimanju podataka o osoblju, izračunavanju doprinosa za socijalno osiguranje, poreza, plata ili zdravstvenih naknada. Softver je određen za širok spektar primatelja. To mogu biti, među ostalim, zaposlenici u upravi, računovodstvenim uredima, tvrtkama koje pružaju usluge iz područja računovodstva rada ili HR evidencije, kao i osoblju HR-a i odjela za plaće.

PsorilaxPsorilax - Poboljšajte stanje kože i pobedite sa psorijazom!

Vrijedno je vjerovati kompaniji sa dugogodišnjim iskustvom. Odaberite Enova HR i payroll softver za razvoj i lakše vođenje vlastite tvrtke. Program vam daje prednosti u poboljšanju procesa upravljanja ljudskim resursima, performansi sistema, smanjenju rizika od grešaka, automatizaciji procesa te brzom i intuitivnom pristupu svim informacijama o zaposlenicima. Softver štedi radno vrijeme odjela za ljudske resurse i taj odjel radi u znoju svog stalnog rada. Program garantuje potpunu kompatibilnost sa bilo kojim pravilima i zakonskim zahtevima koji se primenjuju u svim oblastima naše zemlje.

Izaberite Enova softver za ljudske resurse dok plaćate evidenciju i uvjerite se da je Otavo osoblje odgovorno dvadeset i četiri puta dnevno, sedam dana u sedmici. Oni će vam pomoći da instalirate, konfigurirate i pokrenete softver, pripreme računalni sistem kompanije za knjigu s programskim prostorom.