Simptomi zapreminske trudnoaee

Od škole u grupi, sa televizije, sa online foruma, preko novina i preko razgovora sa majkama / bakama - saznamo koji su simptomi trudnoæe. Znamo da ne postoje mjeseèni krvarenja, trenutno vrijeme za test trudnoæe. Kada je test pozitivan, vreme je da se oèekuje vrtoglavica, bolovi gladi, a pre svega muènina i povraæanje. Samo u ovo ne verujemo u to, posebno smo u prilici da ponekad priznamo da postoji šansa kada žena ne trpi neželjene efekte. Moguæe je da su veoma male. Meðutim, ono što bi se desilo, generalno je uverenje da kada nema perioda i da je muèen, to ukazuje na to da dete i dalje bude tamo. Šta je sa ženama koje koriste simptome simptoma trudnoæe? A koje one mogu biti?

Nutricionizam - ne govorim o sendvièu koji se širi s džemom sljeme, krastavcima i jajnom pastom. Ponekad trudna žena postaje tzv. Nesretna žudnja, što uzrokuje neodoljivu potrebu da jede nejestive proizvode. Tako, na primer, sendviè sa marmeladom, kikiriki i jajnu pastu, obilno se sipaju teènim sapunom. Pojava takvih simptoma zahtijeva hitne konsultacije s specijalistom.Promene usne šupljine - ponekad se dešavaju da trudnice nežno napreduju desni i krvari prilikom èetkanja. U takvim situacijama èešæe posete æe biti neophodne ne samo kod ginekologa koji vodi trudnoæu, veæ i kod zubara.Urinarna inkontinencija - prvo zato što puno pijete. Drugo, zato što vaš bešik u uveæani materici "sedi" svakih nekoliko 2 kg malog stvorenja. Umesto toga, ne možete to pomoæi, jedini izlaz je samo da dobijete specijalne higijenske umetke (poput velikih pampera i puno odlaska u toalet, jer skladištenje urina u vezi sa kašljanjem ili smehom može imati opasne posljedice.Hrkanje - odgovornost za ovo su ošamuæene nozdrve koje ne rade, ali mogu dati utisak stalnog punjenog nosa i prijatnih krvarenja, ali i spavati noæu. To ne prepoznaje negativan. Zahvaljujuæi tome, vaš muž, koji vas je do poslednjih trenutaka skoro svake veèeri uèinio da ga hrkate, on æe razumeti kada ste se oseæali i šta sam shvatio kroz njega.Promene na koži - to su druge taèke na obliku i vratu i o paukovima koji se mogu pojaviti na bilo kojoj koži pokriveni deo tela. Melanin je odgovoran za takve promjene, koje u srednjim uvjetima garantuju prekrasan izgled kože (ili bilo koju nijansu, ali njegova prekomerna vježba u blagoslovljenoj državnoj sezoni može dovesti do drugih promjena i voæarstva kod najboljih užasa. Meðutim, ne uzimajte. Sve ove promene æe proæi kasnije u trudnoæi, ili najkasnije nakon isporuke. Ako se promene boje pojavljuju preterano i dosadno na osobu, ulažite u prah i puno pokrivaèa. Laki tretmani lepote efikasno pokrivaju sve nesavršenosti.Nesanica - tada je izuzetno teško, da nas dodatno naglašavaju i obroci drugih ljudi, da je trudnoæa "jedini put kada možemo da spavamo".

Sami podaci su trudni, uobièajeni nisu, kao i sve veæi stomak prilièno efikasno spreèavaju spavanje. Nažalost, ne postoji naèin da se nosite sa nesanicom koja se pojavila (u svakom sluèaju ne možete se ukloniti sa tablama za spavanje!. Moraš proveriti kako se naviknuti na to. Ipak, i kada i pre toga, ovi znaci æe nestati i sa isporukom. Teoretski. Kako, pored standardnih simptoma trudnoæe, mogu se pojaviti i druge, ponekad smiješne, ponekad malo manje. Meðutim, bez obzira na opæenito, trudnoæa je vrlo radosna faza žena, tako da nemam ništa drugo osim da vam poželim, dragim buduæim majkama, lijepoj i prijatnoj trudnoæi, kao i dodatnom sretnom vaspitanju buduæeg potomstva.