It sistem jantara

Mnoge poljske kompanije specijaliziraju se za prodaju i postavljanje IT sistema za upravljanje ugostiteljskim i hotelskim i restoranskim točkama. U zavisnosti od načina poslovanja & nbsp; postoje rješenja za mali stan, kao i za veći lanac restorana. Izlazi će biti različiti u zavisnosti od toga da li imate posla sa & nbsp; kafe, pizzeria, hotelski restoran, i to uz brzu uslugu. Organizmi za gastronomiju postaju sve popularniji. Sve smo rjeđe sa gastronomskim subjektom koji nema softver za podršku prodaje.

Jedna od najsavremenijih aplikacija za upravljanje ugostiteljskim objektima je POS metoda. Postoji mreža ovlaštenih predstavnika u velikim poljskim gradovima. I oni nude uslugu i podršku za obje lokalne jedinice kada imaju mnogo gastronomskih točaka u cijeloj Poljskoj kao dio svoje strukture ili franšize.

Evo primjera modela IT infrastrukture za gastronomsku osobu:

Dizajniran je tako da komponente dopuštaju korisniku maksimalnu korist. Njihova integracija i umjetnost na sličnim bazama podataka povećavaju efikasnost, poboljšavaju kvalitet usluga korisnicima, lakše izvještavanje i prebrojavanje jedinice, bez obzira da li postoji lanac restorana ili restorana.

U poslednjoj fazi namerno ne dajemo ime, u kojim planovima baziramo predlog usmeren na određenog primaoca. Pretpostavimo da je rješenje zasnovano na kombiniranom sistemu koji će omogućiti i posluživanje konobara i barskih pozicija kao i ukupno upravljanje skladištem. Ideja može raditi sa touch terminalom, a sa čitačem magnetnih kartica, karticom konobara, vage, pisačem za vaučere i račune, fiskalnim pisačem, ladicom, dozatorom pića, itd. stavite pomoću standardne PC opreme.